STARTSIDA AKTUELLT BIOGRAFI BOUTIQUE ATELJÉ GUNILLABERG LITTERATUR GALLERI KONTAKT

Tage Andersens böcker är av högsta kvalitet med fantastiska fotografier av Bent Rej i en exklusiv utgåva, så att de kan ligga framme till glädje och inspiration.

Tage Andersens böcker är en skildring av en konstnärs olika verk – berättade i ord och bild. I Tage Andersen II iscensätter Tage Andersen fantastiska och fabelaktiga tablåer av olika material. I detta sinnesmättade bildverk ger Tage Andersen på ett detaljrikt och inspirerande sätt olika spännande exempel på sin förmåga.
”Buketter i en frodig periode” förenar Tage Andersens blomsterkonst i ord och bild i en unik bok. Blommor är ett fantastiskt uttrycksmedel, med vilka man kan förmedla det osagda. Buketterna i boken talar sitt eget språk. De är skapade under en fruktsam period med glädje till både livet och blommorna.

”Enthusiasm”. En fantastisk bok med fotografier av Bent Rej. Den visar 11 utställningar skapade av Tage Andersens under det senaste årtiondet. Format 28x36 cm, 300 sidor, elegant utgåva. Trespråkig – engelska, danska, svenska.Tage Andersen
Pris DKK 950,-


Tage Andersen II
Pris DKK 950,-


Tage Andersen
Buketter i en frodig periode
Pris DKK 750,-


Tage Andersen
"mod Helligtrekonger"
Pris DKK 650,-


Fröjd och Lidelse
– en bok om kamelior
Pris DKK 350,-


Tage Andersen
"Enthusiasm"
Pris DKK 1600,-

Klicka på boken för utförlig info. Vänligen sänd Er beställning via e-mail eller fax. Betalning sker via Bankgiro.